πριν από  3 ημέρες 0 ώρα

Newsit.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Αύξηση του ανώτατου ορίου επιδότησης στο πρόγραμμα Ανακαινίζω - Νοικιάζω εξετάζει η κυβέρνηση. Μιλώντας στο Mega σήμερα (5.7.2024), η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη, ανέφερε πως θα φέρει η κυβέρνηση αλλαγές το επόμενο 10ημερο. Η επιδότηση από το 40% στο θα πάει 60% επί της δαπάνης, την οποία θα αναλάβει όποιος ενταχθεί στο Ανακαινίζω - Νοικιάζω. Η ίδια ανέφερε πως "σκεφτόμαστε (σ.σ. ως κυβέρνηση) να αυξήσουμε επιτρεπόμενο όριο των παρεμβάσεων" (σ.σ. της δαπάνης) από τα 10.000 ευρώ σε 15.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει πως η επιδότηση θα μπορούσε να αυξηθεί από τα 4.000 ευρώ που είναι βάση το ισχύον πλαίσιο (40% επί δαπάνης 10.000 ευρώ) στα 9.000 ευρώ (60% επί δαπάνης 15.000 ευρώ). Υπενθυμίζεται πως βάσει προηγούμενων δηλώσεων αρμοδίων κυβερνητικών στελεχών η ισχύς των αλλαγών θα είναι αναδρομική.

πριν από  3 ημέρες 0 ώρα

Τι δήλωσε η Σοφία Ζαχαράκη. 05 Ιούλ. 2024 15:31 Πελοπόννησος Newsroom Η κυβέρνηση εξετάζει αύξηση του ανώτατου ορίου επιδότησης στο πρόγραμμα Ανακαινίζω - Νοικιάζω. Η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη, ανέφερε πως θα φέρει η κυβέρνηση αλλαγές το επόμενο 10ημερο. Η επιδότηση από το 40% στο θα πάει 60% επί της δαπάνης, την οποία θα αναλάβει...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Οικονομία
Palo presentation