Ο ασυνήθιστος οδηγός του Anthony Bourdain για καλό φαγητό στη Νέα Υόρκη
Αναμφίβολα μεταξύ των πιο αγαπημένων διασημοτήτων σεφ στη δημοφιλή κουλτούρα, ο Anthony Bourdain υιοθέτησε μια μοναδική προσέγγιση στο φαγητό που είχε απήχηση στο κοινό σε όλο τον κόσμο. Εκτός από τα ταλέντα του στην κουζίνα, ο Bourdain κέρδισε τις καρδιές των απανταχού θαυμαστών του με τα κοινωνιολογικά ντοκιμαντέρ του φαγητού που αναδείκνυαν τις υπέροχες διαφορετικές γαστρονομικές κουλτούρες τόσων διαφορετικών χωρών. Αφού εισήλθε στην επικρατούσα συνείδηση με το μπεστ σέλερ βιβλίο "Kitchen Confidential", ο Bourdain συνέχισε να εργάζεται σε πολλά τηλεοπτικά προγράμματα πριν από την τραγική αυτοκτονία του σε ηλικία 61 ετών. Ανάμεσά τους, μία από τις πιο δημοφιλείς εκπομπές ήταν το Parts Unknown του CNN, το οποίο κέρδισε πολλά Emmy όπως επίσης ένα βραβείο Peabody. Διαβάστε επίσης: Άντονι Μπουρντέν: Λουλούδια, κεριά και σημειώματα έξω από το εστιατόριο του σεφ Από την Κολομβία και τη Λιβύη μέχρι την Ιαπωνία και το Περού, ο Bourdain...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
![](http://www.palo.gr/Themes/1/Default/Media/banners/digtst-logo.png)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.