πριν από  2 ημέρες 15 ώρες

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Αφορά στις αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε. και ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ Σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργείου Παιδείας, το ΟΠΣΥΔ θα ανοίξει από την ερχόμενη Δευτέρα 1 Ιουλίου και θα παραμείνει ανοικτό μέχρι την Παρασκευή 5 Ιουλίου, για υποβολή ενστάσεων, επανεξετάσεων και ανακλήσεων των αποσπάσεων Π.Ε από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε. και ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., για το διδακτικό έτος 2024-2025. Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα Πανελλήνιες: ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ για τα πεδία)

πριν από  3 ημέρες 5 ώρες

Alfavita.gr

Μέχρι πότε θα γίνονται οι ενστάσεις αποσπάσεων στο σύστημα του ΟΠΣΥΔ Το υπουργείο Παιδείας ενημερώνει τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ότι από Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024 μέχρι και Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 θα είναι ανοικτό το σύστημα (ΟΠΣΥΔ) για υποβολή ενστάσεων, επανεξετάσεων και ανακλήσεων αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε. και ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., για...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Εκπαίδευση
Palo presentation