πριν από  3 ημέρες 0 ώρα

Iskra.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Με μία αιφνιδιαστική επίθεση οι Ρώσοι κατέλαβαν τις οχυρώσεις των Ουκρανών στον ανατολικό τομέα της πόλης Τορέτσκ, όπως και μέρος της βιομηχανικής ζώνης. Φαίνεται πως η μάχη για την κατάληψη της πόλης έχει ξεκινήσει.Η πόλη του Τορέτσκ, θεωρείται καίριας σημασίας για την διάρρηξη του μετώπου στο κεντρικό Ντόνμπας. Βρίσκεται μόλις 30 χιλ ιόμετρα νότια του Τσάσιβ Γιαρ. Οι Ρώσοι θέλω να θέσουν ένα στρατηγικό δίλημμα στους Ουκρανούς για το ποια από τις δύο πόλεις θα πρέπει να σώσουν γιατί οι εφεδρείες τους δεν επαρκούν.

πριν από  3 ημέρες 3 ώρες

Pronews.gr

Θεόφραστος Ανδρεόπουλος | email: [email protected] Με μία αιφνιδιαστική επίθεση οι Ρώσοι κατέλαβαν τις οχυρώσεις των Ουκρανών στον ανατολικό τομέα της πόλης Τορέτσκ, όπως και μέρος της βιομηχανικής ζώνης. Φαίνεται πως η μάχη για την κατάληψη της πόλης έχει ξεκινήσει. Η πόλη του Τορέτσκ, θεωρείται καίριας σημασίας για την διάρρηξη του μετώπου στο κεντρικό Ντόνμπας.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Άμυνα
Palo presentation