πριν από  2 Χρόνια 0 Μήνα

Ant1iwo.com

Στην Κύπρο βρίσκεται για το τυπικό μέρος της συμφωνίας του με την ΑΕΛ Λεμεσού, ο 45 χρονος Πορτογάλος τεχνικός Χόρχε Σίλας. Όλο το κείμενο

πριν από  2 Χρόνια 0 Μήνα

SigmaLive

Η ΑΕΛ ενημερώνει ότι καταφθάνει σήμερα το απόγευμα στην Κύπρο ο Πορτογάλος προπονητής Χόρχε Σίλας. Αναλυτικά: "Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι αναμένεται το απόγευμα (18/5) στην Κύπρο ο Πορτογάλος προπονητής Silas για τις τελικές επαφές οι οποίες θα γίνουν μέσα στις επόμενες ημέρες"

πριν από  2 Χρόνια 0 Μήνα

Protathlima.com

Για ένα χρόνο θα είναι το πιο πιθανό το συμβόλαιο του Σίλας όπως μαθαίνει το PROTATHLIMA. Στο ρεπορτάζ μας μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συμφωνία που ετοιμάζεται. Πατήστε ΕΔΩ.

πριν από  2 Χρόνια 0 Μήνα

Protathlima.com

Ο Ζόρζε Σίλας παίρνει το αεροπλάνο και έρχεται Κύπρο για να ολοκληρώσει την συμφωνία με την ΑΕΛ, αφού οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τελικό στάδιο των επαφών. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Πορτογάλος θα είναι ο νέος τεχνικός των "γαλαζοκίτρινων" και όπως πληροφορούμαστε το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι πιθανόν μονοετές. Με βάση την ίδια πηγή πληροφόρησης, ο...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Κύπρος
Palo presentation