πριν από  2 ώρες 39 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Newsroom 09.10.2024 • 13:12 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Με λιγοστά ταπεινά υλικά ετοιμάζουμε μια λαχταριστή μακαρονάδα χωρίς να μας φάει η ζέστη στην κουζίνα. Πρόβειο γιαούρτι, σκόρδο και μπαγιάτικο ψωμί συνθέτουν μία από τις νοστιμότερες σάλτσες γα τα μακαρόνια μας. 10' προετοιμασία, 15' μαγείρεμα, Σύνολο: 25'Υλικά Μερίδες: 4-5 500 γρ. σπαγγέτι 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 300 γρ. μπαγιάτικο προζυμένιο ψωμί, κομμένο σε κυβάκια 2 εκ. 300 γρ. πρόβειο γιαούρτι 50 ml ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένοΔιαδικασίαΓια να ετοιμάσουμε τα ζυμαρικά με γιαουρτόσκορδο και προζυμένιο ψωμί προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C και στρώνουμε ένα ταψάκι με λαδόκολλα.Απλώνουμε τους κύβους ψωμιού και ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά ή μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα και να γίνουν τραγανοί.Παράλληλα, σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό που κοχλάζει, βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.Τα στραγγίζουμε και κρατάμε στην άκρη 100 ml...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation