Σπανάκι με σουπιές
Μια κλασική αγιορείτικη συνταγή που τη νοστιμίζουν πολύ η πληθωρική ποσότητα ελαιόλαδου και τα φρέσκα μυρωδικά. 40' προετοιμασία, 1 ώρα και 10' μαγείρεμα Σύνολο: 1 ώρα και 50'Υλικά Μερίδες: 4-6 800 γρ. σπανάκι (ζυγισμένο καθαρισμένο), σε μέτρια κομμάτια 900 γρ. σουπιές, καθαρισμένες, σε μέτρια κομμάτια 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1/2 μάτσο σέλινο, ψιλοκομμένο 150 γρ. ολόκληρα ντοματάκια κονσέρβας, πολτοποιημένα 5-6 κόκκοι μαύρο πιπέρι 1 κουτ. γλυκού τριμμένος ξερός δυόσμος 2 φύλλα δάφνης 100 γρ. ρύζι γλασέ 1/2 μάτσο μαϊντανός, ψιλοκομμένος 150 ml ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας φρεσκοτριμμένο πιπέρι αλάτι ΔιαδικασίαΓια σπανάκι με σουπιές, ξεκινάμε και σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε 50 ml από το ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 3-4 λεπτά, μέχρι να αρχίσει να μαλακώνει.Προσθέτουμε το σκόρδο και το σέλινο και σοτάρουμε για 5 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά.Ρίχνουμε το σπανάκι και 300 ml...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(636)
- politismos(24)
- Βιβλία(58)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(60)
- Κινηματογράφος(81)
- Μουσική(57)
- Παράξενα(39)
- Τέχνη(26)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.