πριν από  2 ημέρες 13 ώρες

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μια κλασική αγιορείτικη συνταγή που τη νοστιμίζουν πολύ η πληθωρική ποσότητα ελαιόλαδου και τα φρέσκα μυρωδικά. 40' προετοιμασία, 1 ώρα και 10' μαγείρεμα Σύνολο: 1 ώρα και 50'Υλικά Μερίδες: 4-6 800 γρ. σπανάκι (ζυγισμένο καθαρισμένο), σε μέτρια κομμάτια 900 γρ. σουπιές, καθαρισμένες, σε μέτρια κομμάτια 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1/2 μάτσο σέλινο, ψιλοκομμένο 150 γρ. ολόκληρα ντοματάκια κονσέρβας, πολτοποιημένα 5-6 κόκκοι μαύρο πιπέρι 1 κουτ. γλυκού τριμμένος ξερός δυόσμος 2 φύλλα δάφνης 100 γρ. ρύζι γλασέ 1/2 μάτσο μαϊντανός, ψιλοκομμένος 150 ml ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας φρεσκοτριμμένο πιπέρι αλάτι ΔιαδικασίαΓια σπανάκι με σουπιές, ξεκινάμε και σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε 50 ml από το ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 3-4 λεπτά, μέχρι να αρχίσει να μαλακώνει.Προσθέτουμε το σκόρδο και το σέλινο και σοτάρουμε για 5 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά.Ρίχνουμε το σπανάκι και 300 ml...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation