πριν από  14 ημέρες 1 ώρα

Pronews.gr

Newsroom | email: [email protected] Στην Ταϊβάν βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια για τις κοινοβουλευτικές μεταρρυθμίσεις. Πιο συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν μεταξύ του κόμματος της αντιπολίτευσης της Ταϊβάν, το Kuomintang (KMT) και του Λαϊκού Κόμματος της Ταϊβάν που επιθυμούν το Κοινοβούλιο να έχει μεγαλύτερο έλεγχο επί της κυβέρνησης, μετατρέποντας την βουλή... σε ρινγκ.

πριν από  14 ημέρες 2 ώρες

Newsbomb

Επιθυμούσαν το Κοινοβούλιο να έχει μεγαλύτερο έλεγχο επί της κυβέρνησης Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Ταϊβάν, όταν βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια για τις κοινοβουλευτικές μεταρρυθμίσεις. Πιο συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν μεταξύ του κόμματος της αντιπολίτευσης της Ταϊβάν, το Kuomintang (KMT) και του Λαϊκού Κόμματος της Ταϊβάν που επιθυμούν το Κοινοβούλιο να...

πριν από  14 ημέρες 11 ώρες

Σε ρινγκ μετατράπηκε η βουλή στην Ταϊβάν, με τους βουλευτές να πιάνονται στα χέρια. Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε στη Βουλή της Ταϊβάν, εν μέσω σφοδρής διαμάχης για τις κοινοβουλευτικές μεταρρυθμίσεις. Το κόμμα της αντιπολίτευσης της Ταϊβάν, το Kuomintang (KMT), μαζί με το Λαϊκό Κόμμα της Ταϊβάν, επιθυμούν το Κοινοβούλιο να έχει μεγαλύτερο έλεγχο επί της κυβέρνησης.

πριν από  15 ημέρες 10 ώρες

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε στη Βουλή της Ταϊβάν, εν μέσω σφοδρής διαμάχης για τις κοινοβουλευτικές μεταρρυθμίσεις. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Viral | 15.05.2024 14:30 Viral έγινε η αντίδραση του βασιλιά Καρόλου στα αποκαλυπτήρια του πορτρέτου του - Γιατί αντέδρασε έτσι Ο λόγος που προκλήθηκε ο άγριος καυγάς Το κόμμα της αντιπολίτευσης της Ταϊβάν, το Kuomintang (KMT), μαζί με το...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Πολιτισμός
Palo presentation