Πουρές ψητών μήλων με μέλι
Newsroom 13.11.2024 • 08:05 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Δεν χρειάζεται να περιοριστείτε στο κλασικό θυμαρίσιο μέλι γι' αυτή τη συνταγή, που μας έδωσε η Ιάνθη Μιχαλάκη από τον φούρνο Kora Bakery. Πειραματιστείτε με τον πλούτο των ελληνικών μελιών και δοκιμάστε, για παράδειγμα, τα πικρούτσικα αλλά με εξαίσια καπνιστή γεύση μέλια κουμαριάς ή καστανιάς, ένα μυρωδάτο πευκόμελο ή ένα ανθόμελο εσπεριδοειδών, με το λαμπερό χρώμα και τη λεπτόρρευστη υφή, ακόμη και μια ελατοβανίλια Μαινάλου, που επίσης ταιριάζει γάντι με την ξυλώδη, γήινη γεύση του μήλου και το άρωμα των δαφνόφυλλων. Ανάλογα με το μέλι που θα επιλέξουμε, διαφοροποιείται και το πόσο σκούρος ή ανοιχτόχρωμος θα γίνει. 20' προετοιμασία 1 ώρα και 30' μαγείρεμα Σύνολο: 1 ώρα και 50' Υλικά Βάρος: για περίπου 2 κιλά 2.600 γρ. μήλα ώριμα, γερά και ζουμερά, με τη φλούδα τους, καλά πλυμένα και στεγνά 180 γρ. μέλι της αρεσκείας μας 90 ml χυμός λεμονιού 2 φύλλα δάφνης 225 γρ. ζάχαρη Διαδικασία Για...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(848)
- politismos(64)
- Βιβλία(15)
- Βιντεοπαιχνίδια(10)
- Θέατρο & Χορός(201)
- Κινηματογράφος(46)
- Μουσική(52)
- Παράξενα(67)
- Τέχνη(53)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.