πριν από  1 ημέρα 0 ώρα

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Newsroom 13.11.2024 • 08:05 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Δεν χρειάζεται να περιοριστείτε στο κλασικό θυμαρίσιο μέλι γι' αυτή τη συνταγή, που μας έδωσε η Ιάνθη Μιχαλάκη από τον φούρνο Kora Bakery. Πειραματιστείτε με τον πλούτο των ελληνικών μελιών και δοκιμάστε, για παράδειγμα, τα πικρούτσικα αλλά με εξαίσια καπνιστή γεύση μέλια κουμαριάς ή καστανιάς, ένα μυρωδάτο πευκόμελο ή ένα ανθόμελο εσπεριδοειδών, με το λαμπερό χρώμα και τη λεπτόρρευστη υφή, ακόμη και μια ελατοβανίλια Μαινάλου, που επίσης ταιριάζει γάντι με την ξυλώδη, γήινη γεύση του μήλου και το άρωμα των δαφνόφυλλων. Ανάλογα με το μέλι που θα επιλέξουμε, διαφοροποιείται και το πόσο σκούρος ή ανοιχτόχρωμος θα γίνει. 20' προετοιμασία 1 ώρα και 30' μαγείρεμα Σύνολο: 1 ώρα και 50' Υλικά Βάρος: για περίπου 2 κιλά 2.600 γρ. μήλα ώριμα, γερά και ζουμερά, με τη φλούδα τους, καλά πλυμένα και στεγνά 180 γρ. μέλι της αρεσκείας μας 90 ml χυμός λεμονιού 2 φύλλα δάφνης 225 γρ. ζάχαρη Διαδικασία Για...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation