πριν από  1 ώρα 52 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Newsroom 26.11.2024 • 17:46 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Η Νένα Ισμυρνόγλου πάντα έχει στον νου της όταν μαγειρεύει να μην πετάει τίποτα. Όλα κάτι γίνονται στην κουζίνα της. Οι συνταγές που μας έδωσε εδώ, με πρωταγωνιστές τα πορτοκάλια, που τώρα είναι στην εποχή τους, αξιοποιούν όλα τους τα μέρη. Και όταν δεν τα χρησιμοποιεί ολόκληρα, μας προτείνει τι άλλο να φτιάξουμε με ό,τι περισσεύει. Και τι δε μπορούμε να κάνουμε με τα λαμπερά, ζουμερά και μοσχομυριστά φρούτα που βρίσκουμε στα μανάβικα και στους πάγκους της λαϊκής. Πρώτο και καλύτερο, ένα γλυκό του κουταλιού με ολόκληρα ζουμερά, καραμελωμένα κομμάτια. Αλλά και μια μαρμελάδα πορτοκαλιού αρωματισμένη με λουίζα, που της δίνει λεμονάτους τόνους, και μια ακόμη, σπιρτόζικη, πικάντικη, με φρέσκο τζίντζερ. Άλλη ιδέα; Φέτες πορτοκαλιού γλασέ, που μπορούμε να τις σερβίρουμε ως γλυκό σνακ, είτε όπως είναι είτε βουτηγμένες σε λιωμένη κουβερτούρα, και να στολίσουμε με αυτές τα γλυκά μας. Και κομμένες...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation