πριν από  2 ώρες 21 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Νένα Ισµυρνόγλου 10.10.2024 • 19:13 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Γλυκό κουταλιού πορτοκάλι αλλά με ολόκληρα ζουμερά, καραμελωμένα κομμάτια και όχι μόνο με τη φλούδα. Το διατηρούμε σε βάζο και κλείνουμε για όλον τον χρόνο τη γεύση και το άρωμα του αγαπημένου εσπεριδοειδούς. 120 συνταγές διατήρησης και συντήρησης θα βρείτε στον Γαστρονόμου Οκτωβρίου. Ένα συλλεκτικό τεύχος για το "κελάρι" του Φθινοπώρου, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.Υλικά Μερίδες: για 1 βάζο 1 lt 2 κιλά γερά, ώριμα πορτοκάλια, μέτριου μεγέθους 300 ml νερό 900 γρ. ζάχαρη 50 ml χυμός λεμονιού 1 κλωνάρι αρμπαρόριζαΔιαδικασίαΓια να ετοιμάσουμε το πορτοκάλι γλυκό του κουταλιού σε κομμάτια βάζουμε να βράσει άφθονο νερό (όχι το μετρημένο) σε μια μεγάλη κατσαρόλα.Μόλις κοχλάσει, ρίχνουμε τα πορτοκάλια, ολόκληρα, και βράζουμε για 7 λεπτά από τη στιγμή που θα ξεκινήσει ξανά ο βρασμός.Παράλληλα, σε μια δεύτερη κατσαρόλα βάζουμε και πάλι να βράσει άφθονο νερό.Γεμίζουμε...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation