πριν από  3 ώρες 36 λεπτά

Naftemporiki.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η κατανάλωση μιας χούφτας ωμού σπανακιού καθημερινά δεν είναι γενικά επικίνδυνη για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά υπάρχει το θέμα των οξαλικών οξέων που αξίζει να ληφθεί υπόψη, ειδικά αν καταναλώνεται σε μεγάλες ποσότητες ή αν υπάρχουν συγκεκριμένα προβλήματα υγείας. Υπάρχουν τοξικές υπερτροφές; Τα οξαλικά οξέα είναι φυσικές ενώσεις που περιέχονται σε πολλά φυτά, όπως το σπανάκι, το ραβέντι και τα παντζάρια. Όταν καταναλώνονται σε μεγάλες ποσότητες, τα οξαλικά οξέα μπορεί να σχηματίσουν κρυστάλλους οξαλικού ασβεστίου, οι οποίοι μπορεί να συμβάλλουν στην ανάπτυξη νεφρικών λίθων σε άτομα που είναι ευαίσθητα σε αυτό. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για ανθρώπους που έχουν προδιάθεση για πέτρες στα νεφρά ή πάσχουν από νεφρική ανεπάρκεια. Διαβάστε περισσότερα. Share: Share via Facebook Share via Twitter Share via LinkedIn Share via Email

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation