πριν από  2 ημέρες 3 ώρες

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Newsroom 29.06.2024 • 19:27 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Το κλασικό, κυριακάτικο μοσχαράκι το καλοκαίρι γίνεται ακόμα πιο ωραίο όταν το συνδυάζουμε τα τα λαχανικά της εποχής! Στην κατσαρόλα, στη γάστρα ή στο ταψί, το κρέας σιγομαγειρεύεται και γίνεται τρυφερό ενώ τα φασολάκια και οι μπάμιες, τα γλυκά κολοκύθια, οι μελιτζάνες και οι γινωμένες, ζουμερές ντομάτες του δίνουν έξτρα νοστιμιά. Εχετε δοκιμάσει φασολάκια με μοσχαράκι τας κεμπάπ ή μπάμιες με μοσχαρίσιο κιμά στην κατσαρόλα; Και οι δυο συνταγές έχουν καταγωγή από την Πόλη και θα σας μείνουν αξέχαστες. Το κοκκινιστό αποκτά άλλη αίγλη όταν γίνεται με φρέσκες ντομάτες στην εποχή τους ενώ το λεμονάτο, μαγειρεμένο με κολοκυθάκια, είναι ταίριασμα από τα λίγα. Οσο για το μοσχάρι με μελιτζάνες, θεωρείται από πολλούς ο καλύτερος συνδυασμός. Μαγειρέψτε αυτά τα δύο υλικά μαζί και απολαύστε ένα φαγητό σκέτο λουκούμι. Διαβάστε εδώ 12 συνταγές για μοσχαράκι με καλοκαιρινά λαχανικά Πηγή: Gastronomos.gr

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Πολιτισμός
Palo presentation