πριν από  3 ώρες 51 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Χριστόφορος Πέσκιας 24.02.2025 • 18:23 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Πολύ αγαπούν στην Ιταλία τον συνδυασμό οσπρίων και ζυμαρικών. Τα εμπλουτίζουν με μύδια, με λουκάνικα αλλά και με μπέικον, όπως σε αυτή τη συνταγή.Υλικά Μερίδες: 4-6 250 γρ. φασόλια λευκά μέτρια, μουλιασμένα σε νερό αποβραδίς 250 γρ. κοφτό μακαρονάκι 2 φύλλα δάφνης 8 φέτες μπέικον, κομμένο σε λωρίδες 200 γρ. ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη 400 γρ. ντομάτα κονκασέ (ψιλοκομμένη), από κονσέρβα 100 γρ. σέλερι, σε φετάκια 200 γρ. καρότα, καθαρισμένα, σε φετάκια 3 κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο ή 2 κουτ. γλυκού ξερό, καλά κοπανισμένο 25 ml ξίδι από κόκκινο κρασί 1/2 μάτσο μαϊντανός, ψιλοκομμένος 50 ml ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο 100 γρ. παρμέζανα σε φλούδες ή τριμμένη ΔιαδικασίαΓια να φτιάξουμε λευκά φασόλια με κοφτό μακαρονάκι, αρχικά ξεπλένουμε τα φασόλια.Στη συνέχεια, τα βράζουμε σε μέτρια φωτιά μαζί με 1 λίτρο νερό και τις δάφνες για περίπου 1 ώρα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation