πριν από  9 ώρες 35 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Newsroom 22.02.2025 • 18:41 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Κάνουμε τον πάγκο της κουζίνας εργαστήριο, τον οικιακό μας φούρνο καπνιστήριο και ετοιμάζουμε τα ολόδικά μας αλλαντικά. Αυτό που είναι απαραίτητο είναι ένα θερμόμετρο μαγειρικής, ώστε να ελέγχουμε σωστά όλα τα στάδια της διαδικασίας και να είμαστε ασφαλείς με την κατανάλωση των κρεατικών. Αρχιμάστορας του άτυπου αλλαντοποιείου μας έγινε ο Ιορδάνης Τσενεκλίδης, ψυχή και συνδημιουργός της ομάδας Nomade et Sauvage, με τις υπαίθριες γαστρονομικές εμπειρίες. Μας έδωσε τρεις δικές του συνταγές, το παστράμι, τα λουκάνικα και τον παστουρμά, συνταγές που αγαπά πολύ και φτιάχνει συχνά πυκνά, αλλά δοκίμασε για εμάς και τις υπόλοιπες συνταγές, όπως το μοσχάρι σε αλάτι της Aγάπης Μιχελή, τη λούζα της Νικολέτας Φωσκόλου και το σύγλινο του Γιάννη Κουμάνη, ώστε να μη μας μείνει καμία απορία και το εγχείρημά μας να στεφθεί με επιτυχία.Ο σεφ Ιορδάνης Τσεκλενίδης / Φωτογραφία: The eaters / Δημήτρης...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation