πριν από  2 ημέρες 18 ώρες

Neakriti.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Συνελήφθη ένας 20χρονος Γάλλος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών Στη "φάκα" 20χρονος άνδρας Γαλλικής υπηκοότητας, στους οποίου την κατοχή εντοπίστηκαν 112 δισκία ναρκωτικής ουσίας "αμφεταμίνη" και ποσότητα σκόνης ως προϊόν απόξεσης όμοιων δισκίων. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, συνελήφθη, σήμερα (27.06.2024) το πρωί στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήσαν έρευνα στην οικία του αλλοδαπού κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 112 δισκία ναρκωτικής ουσίας "αμφεταμίνη" και ποσότητα σκόνης ως προϊόν απόξεσης όμοιων δισκίων. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

πριν από  2 ημέρες 18 ώρες

Cretalive.gr

Συνελήφθη ένας άνδρας στο Ηράκλειο Συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης στο Ηράκλειο, από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου ένας αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών. Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του συλληφθέντα κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 112 χάπια ναρκωτικής ουσίας "αμφεταμίνη" και...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Κρήτη
Palo presentation