πριν από  3 ώρες 28 λεπτά

In.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Του Βαγγέλη Κιούση -Οι Ειδικές Διαδρομές κλείνουν 3 ώρες πριν από το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο, εκτός αν αναγράφεται διαφορετικά. Φροντίστε να φτάσετε εγκαίρως και να σταθμεύσετε με τη φορά που θα ακολουθήσετε φεύγοντας, ώστε να μη χρειάζεται αναστροφή. -Η στάθμευση ενδείκνυται μόνο στη μία πλευρά του δρόμου, καταλαμβάνοντας μόνο τον απαραίτητο χώρο, ώστε να σταθμεύσουν όσο το δυνατόν περισσότερα αυτοκίνητα. Προσέξτε επίσης να μην εμποδίζετε την πιθανή διέλευση ασθενοφόρου οχήματος καθώς αυτό αποτελεί λόγο ακύρωσης της Ειδικής Διαδρομής. Αν η διοργάνωση το κρίνει αναγκαίο ενδέχεται να "κλείσει" το δρόμο της πρόσβασης στην Ειδική Διαδρομή για την αποφυγή ταλαιπωρίας των θεατών. -Σε κάθε περίπτωση ακολουθείστε τις οδηγίες των ανθρώπων του αγώνα οι οποίοι βρίσκονται στις Ειδικές Διαδρομές για την ασφάλεια των αγωνιζόμενων αλλά και των θεατών. -Η διοργάνωση έχει μεριμνήσει ώστε οι θεατές να βρεθούν όσο το δυνατόν πιο κοντά στη δράση.

πριν από  3 ώρες 29 λεπτά

In.gr

Με τα βλέμματα των φίλων του WRC στραμμένα στην χώρα μας για τον "Αγώνα των Θεών", οι διοργανωτές εστιάζουν την προσοχή τους στην εύρυθμη διεξαγωγή του και στην μέγιστη ασφάλεια των αγωνιζόμενων, των θεατών και όλων των εμπλεκομένων σε αυτόν. Παράλληλα όμως εφιστούν την προσοχή στους χιλιάδες θεατές που θα κατακλύσουν ξανά τις Ειδικές Διαδρομές στην ανάγκη της...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Αυτοκίνητο
    Palo presentation