Οι βασικοί παράγοντες μείωσης της παχυσαρκίας κατά τον ΣΕΒΤ
Η διατροφή είναι σύμμαχος της υγείας και της ευζωίας, επηρεάζοντας άμεσα την ποιότητα ζωής. Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) πιστεύει ότι η ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή, σε συνδυασμό με την επαρκή φυσική δραστηριότητα και την πολύπλευρη και υπεύθυνη πληροφόρηση και εκπαίδευση των καταναλωτών για τις υγιεινές διατροφικές συνήθειες, είναι οι κύριοι παράγοντες για τη διατήρηση της καλής υγείας και τη μείωση της παχυσαρκίας. Επιπλέον, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το θέμα της υγιεινής διατροφής γενικά, αλλά και ειδικότερα των παιδιών, με στόχο τη μείωση της παχυσαρκίας προϋποθέτει συμμετοχή και συνυπευθυνότητα από όλους τους ενδιαφερόμενους: Αρχές, Επιστημονική Κοινότητα, Βιομηχανία, λιανεμπόριο, μαζική εστίαση και Κοινωνία των Πολιτών. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παχυσαρκίας, η Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στην προώθηση ισορροπημένων διατροφικών συνηθειών, μέσα από υπεύθυνες...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παχυσαρκίας, η Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στην προώθηση ισορροπημένων διατροφικών συνηθειών, μέσα από υπεύθυνες πρακτικές και στοχευμένες δράσεις. Για τον Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) η ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή, σε συνδυασμό με την επαρκή φυσική δραστηριότητα και την...
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παχυσαρκίας, η Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στην προώθηση ισορροπημένων διατροφικών συνηθειών, μέσα από υπεύθυνες πρακτικές και στοχευμένες δράσεις. Η διατροφή είναι σύμμαχος της υγείας και της ευζωίας, επηρεάζοντας άμεσα την ποιότητα ζωής. Για τον Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) η...
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.