πριν από  3 ώρες 50 λεπτά

Dealnews.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η Attica Group προχώρησε στην ολοκλήρωση της αγοράς του ταχύπλοου πλοίου Thunder, από την εταιρεία Fast Ferries. Η κίνηση αυτή αποτελεί σημαντική εξέλιξη για τη ναυτιλιακή εταιρία, καθώς ενισχύει την παρουσία και τον ανταγωνισμό της στις γραμμές της Κρήτης, επιδιώκοντας καλύτερες υπηρεσίες για τους επιβάτες και αυξημένη ανταγωνιστικότητα στην αγορά. Το Thunder είναι ένα σύγχρονο ταχύπλοο που προσφέρει γρήγορα δρομολόγια στις δημοφιλείς γραμμές Πειραιάς, Σύρος, Μύκονος, Πάρος, Ίος, Σαντορίνη και Ηράκλειο. Ναυπηγημένο το 1998 στην Αυστραλία, το πλοίο έχει μήκος 86,6 μέτρα και πλάτος 24 μέτρα. Με την εντυπωσιακή ταχύτητα των 36 κόμβων, μπορεί να μεταφέρει μέχρι 1.068 επιβάτες και 210 αυτοκίνητα. Η Fast Ferries, ιδιοκτησίας του Γιώργου Παναγιωτάκη, αποκτά ρευστότητα μέσω της πώλησης αυτής, που θα χρησιμοποιήσει για νέες επενδύσεις. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία σχεδιάζει την αγορά δύο πλοίων από την ΑΝΜΕ Ζακύνθου, τον "Διονύσιο Σολωμό" και...

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

πριν από  7 ώρες 4 λεπτά

H Attica Group ενισχύει την θέση της και τον ανταγωνισμό στη γραμμή της Κρήτης, με την ολοκλήρωση της αγοράς του ταχύπλοου πλοίου Thunder από την Fast Ferries. Η εταιρεία του Γ. Παναγιωτάκη φαίνεται ότι με την πώληση αυτή αποκτά ρευστότητα για την αγορά των δύο πλοίων της ΑΝΜΕ Ζακύνθου, "Διονύσιος Σολωμός" και "Αδαμάντιος Κοραής".

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: business
    Palo presentation