πριν από  1 ώρα 54 λεπτά

Sdna.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ο Νίκος Παπανικολόπουλος δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του μετά τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ. Όσα είπε ο κόουτς της Καρδίτσας στην ΕΡΤ 3: "Εμφανιστήκαμε πολύ κατώτεροι των περιστάσεων. Ήταν ένα μάθημα για εμάς αυτό στην αρχή του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και στον κόουτς Σάκοτα που κάνει πολύ καλή δουλειά. Είναι άλλο θέμα να χάσεις, άλλο να μην παίξεις, σήμερα εμείς δεν παίξαμε. Γνωρίζαμε το πρόγραμμα με τρία δύσκολα ματς στο ξεκίνημά μας (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός), αλλά πρέπει να προσπαθούμε ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα".

πριν από  1 ώρα 12 λεπτά

To10.gr

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος μίλησε για την ήττα της Καρδίτσας από την ΑΕΚ. Η Καρδίτσα δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό της ΑΕΚ και ηττήθηκε από την Ένωση στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Ο Νίκος Παπανικολόπουλος μίλησε για το παιχνίδι τονίζοντας μεταξύ άλλων πως οι παίκτες του δεν ήταν καλοί και ότι ήταν ένα μάθημα για όλους.Διαβάστε επίσης: Τα αποτελέσματα και η...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Μπάσκετ
    Palo presentation