πριν από  2 ώρες 19 λεπτά

Sdna.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ο Άρης ετοιμάζεται για ματς κόντρα στην ΑΕΚ, και ο Γιάννης Καστρίτης είδε τον Ράλι Άλκινς να προπονείται κανονικά ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Η νέα σεζόν της Stoiximan GBL ξεκινάει με ντέρμπι, καθώς ο Άρης το Σάββατο (5/10, 17:00) θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ για το πρώτο ματς των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα. Ο Άρης ολοκλήρωσε την προπόνησή του την Παρασκευή (4/10) ενόψει του μεγάλου ματς και είδε τον Ράλι Άλκινς να προπονείται κανονικά. Ακόμη, σημειώνεται πως ο Νέιτ Λαζέφσκι συνέχισε την αποθεραπεία του, ενώ ο Ντιμόι Χοτζ ακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης.

πριν από  3 ώρες 53 λεπτά

0 Facebook Twitter Pinterest Whatsapp Email Ο Αλκινς εδώ και λίγα 24ωρα είναι επίσημα παίκτης του ΑΡΗ, με τους "κίτρινους" να προσθέτουν ένα παίκτη για τον οποίο εκτιμάται ότι είναι ικανός να συνεισφέρει σε πολλούς τομείς. Με την μετακίνηση του Αμερικανού στους "κίτρινους", ασχολήθηκε ΜΜΕ της Ρωσίας. Φιλοξενώντας μια φωτογραφία του Άλκινς από το διάστημα που έπαιξε...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Μπάσκετ
    Palo presentation