πριν από  2 ημέρες 0 ώρα

Pressaris.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Share Tweet Share Share Email Comments Το Eurocup παρουσίασε το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, μέσα από την ιστοσελίδα του. Όπως αναφέρει: "Ο Λαζέφσκι (2,08, 24 ετών) προέρχεται από μια σεζόν στη Μπρίντιζι, όπου μέτρησε κατά μέσο όρο 8,8 πόντους και 3,9 ριμπάουντ σε 30 παιχνίδια στο Ιταλικό πρωτάθλημα, όντας στη δεύτερη θέση αποτελεσματικότητας πίσω από τα 6,75 (46,4%)". Στη συνέχεια γίνεται αναφορά τόσο στη συμμετοχή της Ιταλικής ομάδας στα προκριματικά του BCL πέρσι και τα στοιχεία που κατέγραψε ο Αμερικανός φόργουορντ, αλλά και στο κολέγιο από το οποίο προέρχεται.

πριν από  2 ημέρες 0 ώρα

0 Facebook Twitter Pinterest Whatsapp Email Το Eurocup παρουσίασε το τελευταίο -χρονικά- μεταγραφικό απόκτημα του ΑΡΗ Midea, μέσα από την ιστοσελίδα του. "Ο Λαζέφσκι (2,08, 24 ετών) προέρχεται από μια σεζόν στη Μπρίντιζι, όπου μέτρησε κατά μέσο όρο 8,8 πόντους και 3,9 ριμπάουντ σε 30 παιχνίδια στο Ιταλικό πρωτάθλημα, όντας στη δεύτερη θέση αποτελεσματικότητας πίσω...

πριν από  2 ημέρες 2 ώρες

0 Facebook Twitter Pinterest Whatsapp Email Ο Νέιθαν Λαζέφσκι είναι επίσημα παίκτης του ΑΡΗ από το πρωί του Σαββάτου, με την ΚΑΕ να ανακοινώνει τη μεταγραφή του και τον ίδιο να... ακολουθεί λίγο αργότερα. Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του.

πριν από  2 ημέρες 3 ώρες

Pressaris.gr

Share Tweet Share Share Email Comments Ο Νέιθαν Λαζέφσκι είναι και επίσημα παίκτης του Άρη καθώς ανακοινώθηκε πριν από λίγο από την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ. Αυτή ήταν η πέμπτη μεταγραφή του Άρη, συν την ανανέωση με τον Βασίλη Τολιόπουλο. O Aμερικανός άσος έκανε μάλιστα την πρώτη του κιτρινόμαυρη ανάρτηση, κάνοντας repost την ανάρτηση της ΚΑΕ Άρης. Δείτε εδώ:

πριν από  2 ημέρες 10 ώρες

Share Tweet Share Share Email Comments Ο Νέιτ Λαζέφσκι αναμένεται να πάρει σειρά στις ανακοινώσεις της ΚΑΕ Άρης. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ έχει στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του τις προηγούμενες μέρες και απομένει η επισημοποίηση της απόκτησής του από τους κιτρινόμαυρους, προκειμένου να γίνει και με τη... βούλα παίκτης της ομάδας. Θα είναι η πέμπτη...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Μπάσκετ

    Palo presentation