πριν από  3 ώρες 17 λεπτά

Sport-fm

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Έχοντας - ξανά - πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, ο Ολυμπιακός κινδύνεψε να χάσει ένα δικό του ματς από τη Ζάλγκιρις, ωστόσο, στο τέλος επιβίωσε και κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 74-68. Μετά την αναμέτρηση, ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στα πολλά άστοχα τρίποντα αλλά και λάθη της ομάδας του, τόνιζοντας πως αυτή έδειξε νευρική και θα μπορούσε να είχε τελειώσει το παιχνίδι νωρίτερα. Παράλληλα, επεσήμανε πως οι "ερυθρόλευκοι" πρέπει απλώς να ηρεμήσουν και να παίζουν το παιχνίδι τους, και η βελτίωση θα έρθει. Αναλυτικά όσα δήλωσε: "Κερδίσαμε. Δεν περιμέναμε ένα εύκολο ματς. Είχαμε τον έλεγχο για 10-12 πόντους. Θα μπορούσαμε να πάρουμε εύκολες αποφάσεις για να "τελειώσουμε" το ματς. Όμως, ήμασταν αγχωμένοι, πήραμε κακές επιλογές και το παιχνίδι έμεινε κλειστό μέχρι το τέλος. Είχαμε 4/17 τρίποντα, κάποια εκ των οποίων ήταν ελεύθερα και κάναμε 19 λάθη. Φάνηκε πως ήμασταν νευρικοί. Πρέπει να ηρεμήσουμε και να παίζουμε το παιχνίδι...

πριν από  5 ώρες 33 λεπτά

Gavros.gr

Αν και φαινόταν αρχικά ότι θα είχε εύκολο έργο, ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα από τη Ζαλγκίρις και πήρε τη νίκη τελικά με αρκετό ιδρώτα, επικρατώντας στο ΣΕΦ με 74-68. Μετά το ματς, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στάθηκε στα πολλά άστοχα τρίποντα αλλά και λάθη της ομάδας του, τόνιζοντας πως αυτή έδειξε νευρική και θα μπορούσε να είχε τελειώσει το παιχνίδι νωρίτερα.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Μπάσκετ
    Palo presentation