πριν από  3 ώρες 33 λεπτά

Sport24.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου - όντας εκνευρισμένος - ότι η Φενέρ θα ήθελε να φέρει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς για αντικαταστάτη του Σκότι Γουίλμπεκιν, αλλά εκείνος έχει συμβόλαιο με τους Λέικερς. Η Φενέρμπαχτσε άλωσε το νέο γήπεδο της Αναντολού Εφές και πανηγύρισε το διπλό στο τουρκικό ντέρμπι της EuroLeague, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να παραθέτει δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι. Ο Λιθουανός τεχνικός ρωτήθηκε για το αν η ομάδα του ψάχνει για κάποιον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Σκότι Γουίλμπεκιν και απάντησε - όντας ενοχλημένος - ότι η Φενέρ θα ήθελε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και ότι εκείνος έχει συμβόλαιο με τους Λος Άντζελες Λέικερς. "Θέλαμε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, μέχρι τώρα μας έχει πει συμβόλαιο και υποχρεώσεις με τους Λέικερς" ήταν το σχόλιο του Γιασικεβίτσιους, που ανέφερε στη συνέχεια ότι: " Έγινε ένα μεγάλο ματς και εσείς μιλάτε για τις φήμες. Νομίζω δεν υπάρχει κάποιος στην αγορά που να...

πριν από  3 ώρες 42 λεπτά

Sdna.gr

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους προχώρησε σε δηλώσεις μετά τη νίκη της Φενερμπαχτσέ κόντρα στην Αναντολού Εφές και απάντησε με τον... δικό του τρόπο όταν ρωτήθηκε για τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Ουίλμπεκιν. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε όταν ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το αν γνωρίζει ποιος παίκτης θα αντικαταστήσει τον Ουίλμπεκιν: "Θέλουμε τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Μπάσκετ
    Palo presentation