πριν από  9 ώρες 49 λεπτά

Tovima.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Από την κουζίνα του μυθικού Le Meurice καθώς και άλλων κοσμοπολίτικων spots σε Παρίσι, Λονδίνο και Σιγκαπούρη, ο Σεντρίκ Γκρολέ, ο "καλύτερος ζαχαροπλάστης του κόσμου", σερβίρει τα μικρά έργα τέχνης που "φιλοτεχνεί" από ζάχαρη. 23.09.2024 14:05 BHMAgazino Έντυπη έκδοση Ντιάνα Καρτσαγκούλη Σχετικό άρθρο Παναγιώτης Μαγουλάς: Ο βίγκαν σεφ που αποφάσισε να γίνει χασάπης Life 23.09.2024 14:05 BHMAgazino Έντυπη έκδοση Ντιάνα Καρτσαγκούλη "Αγαπώ αυτό το πάντρεμα της εφήμερης πλευράς της με εκείνη που σε κάνει να ανακαλείς μνήμες από ολόκληρη τη ζωή σου" λέει ο Σεντρίκ Γκρολέ όταν αναφέρεται στη ζαχαροπλαστική. Μεγαλωμένος στην πόλη Αντρεζιέ-Μπουτεόν στην κοιλάδα του Λίγηρα, ο διάσημος chef patissier μπήκε για πρώτη φορά σε επαγγελματική κουζίνα όταν ήταν μόλις 11 ετών, στο ξενοδοχείο που διατηρούσαν οι παππούδες του στην περιοχή. Τρία χρόνια αργότερα βρέθηκε να σπουδάζει σε σχολή ζαχαροπλαστικής. Το ταλέντο του αναγνωρίστηκε πάρα πολύ...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Τέχνη
    Palo presentation