Σεντρίκ Γκρολέ: Ο καλύτερος ζαχαροπλάστης του κόσμου σερβίρει "γλυπτά φρούτων"
Από την κουζίνα του μυθικού Le Meurice καθώς και άλλων κοσμοπολίτικων spots σε Παρίσι, Λονδίνο και Σιγκαπούρη, ο Σεντρίκ Γκρολέ, ο "καλύτερος ζαχαροπλάστης του κόσμου", σερβίρει τα μικρά έργα τέχνης που "φιλοτεχνεί" από ζάχαρη. 23.09.2024 14:05 BHMAgazino Έντυπη έκδοση Ντιάνα Καρτσαγκούλη Σχετικό άρθρο Παναγιώτης Μαγουλάς: Ο βίγκαν σεφ που αποφάσισε να γίνει χασάπης Life 23.09.2024 14:05 BHMAgazino Έντυπη έκδοση Ντιάνα Καρτσαγκούλη "Αγαπώ αυτό το πάντρεμα της εφήμερης πλευράς της με εκείνη που σε κάνει να ανακαλείς μνήμες από ολόκληρη τη ζωή σου" λέει ο Σεντρίκ Γκρολέ όταν αναφέρεται στη ζαχαροπλαστική. Μεγαλωμένος στην πόλη Αντρεζιέ-Μπουτεόν στην κοιλάδα του Λίγηρα, ο διάσημος chef patissier μπήκε για πρώτη φορά σε επαγγελματική κουζίνα όταν ήταν μόλις 11 ετών, στο ξενοδοχείο που διατηρούσαν οι παππούδες του στην περιοχή. Τρία χρόνια αργότερα βρέθηκε να σπουδάζει σε σχολή ζαχαροπλαστικής. Το ταλέντο του αναγνωρίστηκε πάρα πολύ...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(797)
- politismos(33)
- Βιβλία(6)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(132)
- Κινηματογράφος(37)
- Μουσική(33)
- Παράξενα(58)
- Τέχνη(26)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.