πριν από  3 ώρες 12 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μια μέρα έπαιζα μόνη μου στον δρόμο και περνούσε ο ξάδερφός μου και μου είπε να γραφτώ στην ομάδα. Και με σύστησε στον προπονητή ως πολύ καλό δεξί μπακ. Εγώ δεν ήξερα τι είναι το μπακ, δεν ήξερα τίποτα. Πατούσα την μπάλα και έπεφτα. Η Αγγελική Παντερή γεννήθηκε και μεγάλωσε στoν Απόλλωνα της Ρόδου. Αρχικά πήγε στην Ακαδημία Απόλλωνα, κάνοντας προπονήσεις μόνο με αγόρια. Οταν ήταν 12 χρόνων της έκανε πρόταση η ομάδα Ialysos Ladies. Εκεί αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια, με τον σύλλογο το 2022 να κατακτά την άνοδο στην Α' Εθνική. Επειτα από μία πολύ επιτυχημένη χρονιά στη Women's Football League δύο ομάδες χτύπησαν την πόρτα της νεαρής αμυντικού. Αυτές ήταν ο ΑΟ ΡΕΑΣ και ο ΟΦΗ, με την ίδια αρχικά να κλείνει στον δεύτερο. Αλλαξε όμως γνώμη και επέλεξε τον ΑΟ ΡΕΑΣ. Αγωνίζεται επίσης και με την Εθνική ομάδα Νεανίδων, όπου την ξεχώρισαν και οι σκάουτερ της ισπανικής ομάδας.Η Αγγελική Παντερή στην Ακαδημία του Απόλλωνα. "Είχαμε παίξει ένα φιλικό...

πριν από  1 ώρα 22 λεπτά

Dimokratiki.gr

" Θυμάμαι να παίζω γενικά από πολύ μικρή με τα αγόρια του σχολείου, να παίζω στο μαγαζί μας με τον μπαμπά μου. Ο μπαμπάς μου αλλά και ο παππούς μου έπαιζαν πολύ ποδόσφαιρο. Ο παππούς μου είχε παίξει και Β' Εθνική. Μια μέρα έπαιζα μόνη μου στον δρόμο και περνούσε ο ξάδερφός μου και μου είπε να γραφτώ στην ομάδα. Και με σύστησε στον προπονητή ως πολύ καλό δεξί μπακ.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Τέχνη
    Palo presentation