πριν από  11 ώρες 18 λεπτά

Lesvospost.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το τουρλού είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και υγιεινά φαγητά της ελληνικής κουζίνας. Πρόκειται για ένα πλούσιο, πολύχρωμο φαγητό με ποικιλία λαχανικών, που ψήνονται στον φούρνο ή στην κατσαρόλα, αναδεικνύοντας τα αρώματά τους. Είναι ιδανικό για όλες τις εποχές και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για χορτοφάγους και όσους θέλουν ένα ελαφρύ αλλά χορταστικό γεύμα. Υλικά: 2 μελιτζάνες 2 κολοκυθάκια 2 πατάτες 1 μεγάλη πιπεριά (κόκκινη ή πράσινη) 2 καρότα 1 μεγάλο κρεμμύδι 3-4 ώριμες ντομάτες ή 1 κονσέρβα ντομάτας 2 σκελίδες σκόρδο 1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο 1 κουταλάκι γλυκού ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας 1/2 φλιτζάνι νερό Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη Μαϊντανός ή βασιλικός για το σερβίρισμα Εκτέλεση: Προετοιμασία λαχανικών: Κόβουμε τις μελιτζάνες, τα κολοκυθάκια, τις πατάτες, την πιπεριά και τα καρότα σε μικρά κομμάτια. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Σοτάρισμα: Σε μια κατσαρόλα ή βαθύ τηγάνι, ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο και...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Aιγαίο
      Palo presentation