Τι θα μαγειρέψω σήμερα; Τουρλού λαχανικών: Μια παραδοσιακή, θρεπτική και νόστιμη συνταγή
Το τουρλού είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και υγιεινά φαγητά της ελληνικής κουζίνας. Πρόκειται για ένα πλούσιο, πολύχρωμο φαγητό με ποικιλία λαχανικών, που ψήνονται στον φούρνο ή στην κατσαρόλα, αναδεικνύοντας τα αρώματά τους. Είναι ιδανικό για όλες τις εποχές και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για χορτοφάγους και όσους θέλουν ένα ελαφρύ αλλά χορταστικό γεύμα. Υλικά: 2 μελιτζάνες 2 κολοκυθάκια 2 πατάτες 1 μεγάλη πιπεριά (κόκκινη ή πράσινη) 2 καρότα 1 μεγάλο κρεμμύδι 3-4 ώριμες ντομάτες ή 1 κονσέρβα ντομάτας 2 σκελίδες σκόρδο 1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο 1 κουταλάκι γλυκού ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας 1/2 φλιτζάνι νερό Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη Μαϊντανός ή βασιλικός για το σερβίρισμα Εκτέλεση: Προετοιμασία λαχανικών: Κόβουμε τις μελιτζάνες, τα κολοκυθάκια, τις πατάτες, την πιπεριά και τα καρότα σε μικρά κομμάτια. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Σοτάρισμα: Σε μια κατσαρόλα ή βαθύ τηγάνι, ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο και...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(24)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(25)
- Θεσσαλία(162)
- Θεσσαλονίκη(9)
- Θράκη(0)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(80)
- Μακεδoνία(25)
- Πελοπόννησος(51)
- Στερεά Ελλάδα(10)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.