πριν από  2 ημέρες 9 ώρες

Voria.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Στο συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο στη Ρόδο, θα γίνει η πρώτη παρουσίαση του νέου κώδικα της αυτοδιοίκησης. Ο κώδικας αυτός θα ξεκαθαρίζει τις αρμοδιότητες των διαφορετικών βαθμών της αυτοδιοίκησης και θα προσδιορίζει τη λειτουργία και τον τρόπο διακυβέρνησής τους με βάση τα σημερινά δεδομένα. Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Θοδωρής Λιβάνιος, στη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΕ, στην οποία συμμετείχε για πρώτη φορά με τη νέα του ιδιότητα μαζί με τον υφυπουργό αρμόδιο για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Βασίλη Σπανάκη. Ο υπουργός προανήγγειλε την άμεση συγκρότηση επιτροπής, στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του υπουργείου Εσωτερικών, της ΚΕΔΕ, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, του Συμβουλίου της Επικρατείας και του Ελεγκτικού Συνεδρίου και η οποία θα αναλάβει να κωδικοποιήσει, να συντάξει και επικυρώσει το τελικό κείμενο. "Μόλις ψηφιστεί η σχετική...

πριν από  2 ημέρες 11 ώρες

In.gr

Ο νέος Κώδικας της Αυτοδιοίκησης ήταν από τα κεντρικά θέματα που συζητιούνται μέχρι και αυτή την ώρα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας. Ο Υπουργός Εσωτερικών, Θοδωρής Λιβάνιος που μίλησε στο ΔΣ, στάθηκε στον υπό δημιουργία νέο κώδικα της Αυτοδιοίκησης στον οποίο ο ρόλος της ΚΕΔΕ θα είναι κομβικός, καθότι έχει την πλήρη γνώση των θεμάτων.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Aιγαίο
Palo presentation