πριν από  4 ώρες 10 λεπτά

Protothema.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη - Αλλοδαποί τα θύματα, διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο ΑΧΕΠΑ Στράτος Λούβαρης 26.09.2024, 23:37 Αιματηρό επεισόδιο με τρεις τραυματίες από μαχαίρι σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (26/9), στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του protothema.gr, όλα έγιναν λίγο μετά τις 11:00 όταν ένας άντρας φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι σε τρία άτομα, κοντά σε προαύλιο χώρο πολυκατοικίας, επί της οδού Μάρκου Μπότσαρη 43. Δύο άνδρες και μια γυναίκα τραυματίστηκαν ενώ ο άντρας τράπηκε σε φυγή, με τους αστυνομικούς να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν εν ζωή με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το κίνητρο της επίθεσης ή αν υπήρξε επεισόδιο νωρίτερα. Το περιστατικό διερευνάται από την ΕΛ.ΑΣ.

πριν από  4 ώρες 18 λεπτά

Pentapostagma.gr

Αιματηρό επεισόδιο με τρεις τραυματίες από μαχαίρισημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (26/9), στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του protothema.gr, όλα έγιναν λίγο μετά τις 11 όταν ένας άντρας φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι σε τρία άτομα, κοντά σε στενάκι πολυκατοικίας, επί της οδού Μάρκου Μπότσαρη 43. Τα τρία άτομα τραυματίστηκαν ενώ ο...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation