πριν από  1 ώρα 50 λεπτά

Metrosport

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ο Χοσέ Σιφουέντες, που είχε από... τον Ιούλιο του 2023 να βρει δίχτυα, στον αγώνα του Άρη μετον Πανσερραϊκό πέτυχε το καλύτερο γκολ της 2ης αγωνιστικής της Super League, σύμφωνα με την ψηφοφορία των φιλάθλων. Σήμερα (27/09), παρέλαβε το βραβείο του στα γραφεία της Π.Α.Ε Άρης. Το προηγούμενο γκολ του νεοφερμένου στο ελληνικό πρωτάθλημα Σιφουέντες, ήταν στις 13 Ιουλίου του 2023. Τότε είχε σκοράρει στην αναμέτρηση της Λος Άντζελες, όπου ανήκε, με την ομάδα του Σεντ Λιούις, για το MLS. Αξίζει να σημειωθεί πως, με το γκολ του κόντρα στον Πανσερραϊκό, ο Άρης κέρδισε 0-1, στις Σέρρες, πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στη σεζόν. Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news Μπείτε στην παρέα μας στο instagramΚάντε like στη σελίδα μας στο facebookΕγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube Διαβάστε σχετικά

πριν από  2 ώρες 21 λεπτά

Pressaris.gr

Share Tweet Share Share Email Comments Ο Χοσέ Σιφουέντες παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Βest Goal 2ης αγωνιστικής , για το γκολ που σημείωσε απέναντι στον Πανσερραϊκό, στην πρώτη νίκη του Άρη στο πρωτάθλημα. Δείτε εδώ:

πριν από  2 ώρες 43 λεπτά

0 Facebook Twitter Pinterest Whatsapp Email Το βραβείο του καλύτερου γκολ της 2ης αγωνιστικής παρέλαβε ο Χοσέ Σιφουέντες. Το νικητήριο τέρμα του 25χρονου κόντρα στον Πανσερραϊκό ψηφίστηκε ως το καλύτερο της 2ης στροφής του πρωταθλήματος. Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της ΠΑΕ.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ποδόσφαιρο
    Palo presentation