πριν από  13 ώρες 54 λεπτά

Insurance-eea.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Την 17/09/2024 το ΔΣ του Π.Σ.Α.Σ. με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 50 χρόνων από την ίδρυση του, αλλά και με τη ημέρα εορτής των Αγάπης, Ελπίδας, Σοφίας που έχει καθιερωθεί ως ημέρα των ασφαλιστών - διαμεσολαβητών πραγματοποίησε εκδήλωση - Μουσική Βραδιά σε γνωστή μουσική σκηνή. Σύσσωμες οι εταιρείες του κλάδου, βοήθησαν και παρευρέθηκαν στην μουσική βραδιά. Το Ε.Ε.Α, μας τίμησε με την παρουσία του προέδρου του Ιωάννη Χαντζηθεοδοσίου, αλλά και μελών του ΔΣ του. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Π.Ο.Α. Δ. κος Τσολάκης Ηλίας. Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας και την ενίσχυση σας στο νέο ξεκίνημα του Π.Σ.Α.Σ.

πριν από  15 ώρες 10 λεπτά

Insuranceworld.gr

Την 17/09/2024 το ΔΣ του Π.Σ.Α.Σ. με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 50 χρόνων από την ίδρυση του, αλλά και με τη ημέρα εορτής των Αγάπης, Ελπίδας, Σοφίας που έχει καθιερωθεί ως ημέρα των ασφαλιστών - διαμεσολαβητών πραγματοποίησε εκδήλωση - Μουσική Βραδιά σε γνωστή μουσική σκηνή. Σύσσωμες οι εταιρείες του κλάδου, βοήθησαν και παρευρέθηκαν στην μουσική βραδιά. Το...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ασφάλειες
    Palo presentation