πριν από  3 Μήνες 11 ημέρες

Voria.gr

Υπό έλεγχο τέθηκε η νέα φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης στην Αλεξανδρούπολη, στην περιοχή της Κίρκης σε δασική έκταση. Επιχείρησαν 35 πυροσβέστες με 12 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 7ης ΕΜΟΔΕ, 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο. Συνδρομή από εθελοντές. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν απειλήθηκαν κατοικίες. Υπό έλεγχο τέθηκε η #πυρκαγιά στην περιοχή Κίρκη...

πριν από  3 Μήνες 11 ημέρες

Υπό έλεγχο τέθηκε η νέα φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης (18/6) στην Αλεξανδρούπολη, στην περιοχή της Κίρκης σε δασική έκταση. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 35 πυροσβέστες με 12 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 7ης ΕΜΟΔΕ, 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο. Υπάρχει και η συνδρομή από εθελοντές ενώ δεν απειλούνται κατοικίες. #Πυρκαγιά σε...

πριν από  3 Μήνες 11 ημέρες

Iefimerida.gr

Φωτιά σημειώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή της Κίρκης, στην Αλεξανδρούπολη. Ειδικότερα, για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν 35 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 7ης ΕΜΟΔΕ, 12 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο. Παράλληλα, υπάρχει συνδρομή από εθελοντές.Το tweet της Πυροσβεστικής για τη φωτιά στην Αλεξανδρούπολη:

πριν από  3 Μήνες 11 ημέρες

Protothema.gr

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις 18.06.2024, 14:08 UPD: 18.06.2024, 14:29 Υπό έλεγχο τέθηκε η νέα φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης (18/6) στην Αλεξανδρούπολη, στην περιοχή της Κίρκης σε δασική έκταση. Επιχείρησαν 35 πυροσβέστες με 12 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 7ης ΕΜΟΔΕ, 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο. Συνδρομή από εθελοντές.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation