πριν από  2 ώρες 50 λεπτά

Gossip-tv.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Από Τρίτη έως Παρασκευή τα μεσάνυχτα, η μοναδική Αθηναίδα Νέγκα μας υποδέχεται στο "Καλύτερα Αργά", φιλοξενώντας πρόσωπα που προκαλούν... και συνεντεύξεις που δεν είναι συνεντεύξεις.. Η έμπειρη δημοσιογράφος, μας συστήνει καλεσμένους που γνωρίζουμε καλά και αρκετούς που θέλουμε να μάθουμε καλύτερα, με σκοπό να εστιάσουμε σε θέματα επικαιρότητας και της ζωής μέσα από μια πιο εναλλακτική σκοπιά, με δημιουργική ασάφεια και χιούμορ, επίτηδες και "κατά λάθος"! Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ εδώ: Συντονιστείτε από την Τρίτη 1 Οκτωβρίου στο ACTION 24 και απολαύστε αποκλειστικά τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις!

πριν από  56 λεπτά

Enimerosi24.gr

Την Τρίτη 1 Οκτωβρίου τα μεσάνυχτα Επειδή κάποια πράγματα λέγονται "Καλύτερα Αργά", η εκπομπή ανατρεπτικών συνεντεύξεων κάνει πρεμιέρα την φετινή σεζόν την Τρίτη 1 Οκτωβρίου αποκλειστικά μέσα από την συχνότητα του ACTION 24. Από Τρίτη έως Παρασκευή τα μεσάνυχτα, η μοναδική Αθηναίδα Νέγκα μας υποδέχεται στο "ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ", φιλοξενώντας πρόσωπα που προκαλούν.. και...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation