πριν από  11 ώρες 2 λεπτά

Sdna.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το... τζάμπολ για τα Εθνική πρωταθλήματα πλησιάζει και τα "αποκαλυπτήρια" για την Α1 Γυναικών και την Elite League θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη (1/10) στο ξενοδοχείο Marriott. Αναλυτικά η ενημέρωση: "Η αντίστροφη μέτρηση για τα τζάμπολ των Εθνικών πρωταθλημάτων κορυφώνεται, η δράση έχει ήδη αρχίσει με τους αγώνες κυπέλλων και την Τρίτη 1/10 η Α1 Γυναικών και η Elite League θα "αποκαλυφθούν" σε μια κοινή εκδήλωση. Στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Marriott, στην αίθουσα "Αιγαίο", εκπρόσωποι των 27 ομάδων, αρχηγοί, προπονήτριες και προπονητές θα μιλήσουν για τους στόχους της σεζόν, ενώ οι διοικούντες την ΕΟΚ θα παραθέσουν τις επιδιώξεις που υπάρχουν για τη διαρκή εξέλιξη και αναβάθμιση των εθνικών πρωταθλημάτων".

πριν από  2 ώρες 56 λεπτά

Onlarissa.gr

Η αντίστροφη μέτρηση για τα τζάμπολ των Εθνικών πρωταθλημάτων κορυφώνεται, η δράση έχει ήδη αρχίσει με τους αγώνες κυπέλλων και την Τρίτη (1/10) η Α1 Γυναικών και η Elite League θα "αποκαλυφθούν" σε μια κοινή εκδήλωση. Στις 12 το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, εκπρόσωποι των 27 ομάδων, αρχηγοί, προπονήτριες και προπονητές θα μιλήσουν για τους στόχους...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Μπάσκετ
    Palo presentation